Web3 / Alts

Tether's nieuwe CEO Paolo Ardoino streeft naar real-time rapportage van reserves volgend jaar: Rapport

Tether, de uitgever van stablecoins, is van plan om volgend jaar realtime reserverapporten te introduceren, zoals de nieuwe CEO Paolo Ardoino heeft verklaard.
cryptostheen 1 min lezen
Tether's nieuwe CEO Paolo Ardoino streeft naar real-time rapportage van reserves volgend jaar: Rapport
Tether's nieuwe CEO Paolo Ardoino streeft naar real-time rapportage van reserves volgend jaar: Rapport

Paolo Ardoino, die in december van dit jaar de functie van CEO zal overnemen, onthulde aan Bloomberg dat Tether actief werkt aan een plan om real-time proof-of-reserves te publiceren, hoewel het bedrijf benadrukt dat er geen strikte deadline is voor dit initiatief.

Tether biedt al dagelijkse reserverapporten op zijn officiële website. Op dit moment geven de gegevens van Tether een reserve aan van 84,24 miljard dollar in USDT, de grootste door USD gedekte cryptocurrency op de markt.

Ardoino deelt ook zijn doelstellingen voor Tether in het komende jaar, waaronder meer technologische investeringen, samenwerking met regelgevende instanties en uitbreiding naar projecten op het gebied van hernieuwbare energie.

USDT overtreft alle andere cryptocurrencies in handelsvolume met een aanzienlijke marge en overtreft zelfs bitcoin (BTC).

Onlangs meldde blockchain analyseplatform Santiment een aanzienlijke instroom van Tether stablecoins terug naar cryptocurrency exchanges, wat vaak wordt beschouwd als een positieve marktindicator. Het platform merkte op dat de hoeveelheid USDT op beurzen niveaus heeft bereikt die voor het laatst werden waargenomen in maart 2023, wat de koopkracht van cryptobeleggers mogelijk versterkt.

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.