x Oud archief

Toevoeging van Cardano aan Bloomberg Terminal zou ondanks kritiek van investeerders bullish kunnen zijn

cryptostheen 2 min lezen

Hoewel sommige de cryptocurrency en het gebrek aan werkende producten hebben onderzocht, zal dit nieuws waarschijnlijk bullish blijken te zijn. Cardano, terug van weggeweest, vangt nu het oog van grote investeerders via de Bloomberg Terminal Listing.

Hoewel Cardano zeker reeds een mooie prijsactie heeft gehad, lijkt het erop dat zijn populariteit in de loop van de komende maanden aanzienlijk verder kan stijgen. De reden hierachter is niet de belangrijkste updates gepland voor het protocol, maar de toegenomen belangstelling van grote investeerders, zowel van traditionele financiële instellingen als in de crypto-industrie.

De stijgende rente is het meest duidelijk geworden na de toevoeging van Cardano aan de Bloomberg terminal. Een integraal hulpmiddel voor de wereldwijde financiële industrie, Bloomberg terminal is een product dat wordt gebruikt om gemakkelijk zicht te krijgen op allerlei financiële informatie zoals inzichten en technische analyses. Met kosten variërend van $20.000 tot $40.000 per maand, is de terminal gereserveerd voor de grootste en meest invloedrijke spelers in de financiële industrie.

Cardano toevoegen aan de lijst van ondersteunde activa die worden weergegeven aan institutionele beleggers, worden door de Cardano community gezien als een enorme stap in de richting van het veiligstellen van de plaats van het netwerk op de markt.

Beschrijving van Cardano (ADA) op Bloomberg Terminal // Bron: Bloomberg

De toevoeging van Cardano aan de terminal werd gevolgd door een artikel in Bloomberg, waar de media-gigant zowel de vooruitgang door het protocol en de kritiek die het heeft ontvangen van industriële experts besprak.

Volgens het artikel stelde Cardano’s loyale hodlers de cryptocurrency in staat om het opwaartse momentum te behouden en weerstand te bieden aan belangrijke correcties die zowel de crypto- als de traditionele markten in de afgelopen maanden hebben geplaagd. Bloomberg merkte echter op dat de hype rond Cardano niet al te duidelijk is, omdat de blockchain nog steeds de update moet zien die het in staat zal stellen om smart contracts uit te voeren. Charles Hoskinson, de CEO van IOHK, zei dat de reden waarom Cardano het laatste grote blockchain-platform zal zijn om op de markt te komen was dat het bedrijf de tijd nam om “het goed te doen”.

Dit, schreef Bloomberg, zou kunnen zijn wat beleggers overhaalden om Cardano te kopen ondanks een gebrek aan applicaties en effectief gebruik van het netwerk – de belofte van een platform dat beter, goedkoper en sneller dan Ethereum volledige regeringen en financiële systemen kan uitvoeren. Hoskinson ondersteunde dit gegeven door te zeggen dat meer dan 100 bedrijven “in de pijplijn” zijn die op zoek zijn om over te schakelen van Ethereum naar Cardano. En hoewel sommige van deze projecten nieuwe implementaties van DeFi-applicaties en NFT’s vertegenwoordigen, zullen de meesten zich concentreren op de minder speculatieve aspecten van de industrie.

“Mijn doel is om volledige landen op deze blockchain te draaien,” zei Hoskinson. “Ik geef niet om Uniswap en Cryptokitties en andere dingen. Het is een bubbel, en het komt en het gaat, zoals Pet Rocks en Beanie Babies.”

En terwijl Hoskinson zei dat hij niet weet waarom de prijs van ADA in de voorgaande weken naar omhoog schoot, zal de toevoeging van de cryptocurrency aan de terminal het zeker meer publiciteit geven. Met de blockchain-upgrades om de volledige functionaliteit in de volgende maanden te ontgrendelen, kan het evenement, achteraf, hetgeen zijn die een ongekende groeispurt voor Cardano aanbrak.


[mcrypto id=”8427″]

16/03/2021 – 14u00
Stijn van DCN

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.