15 mei 2021

Topanalist zegt dat hij Ethereum, XRP en 5 andere altcoins koopt middenin de marktcorrectie

De nauw gevolgde analist Credible Crypto noemt de zeven altcoins die hij heeft opgepikt tijdens de laatste wijdverspreide correctie.

In een nieuwe tweet beweert Credible Crypto dat sommige van de altcoins met een grotere marktkapitalisatie er sterk blijven uitzien tijdens de abrupte correctie, zonder dramatische prijsdalingen. Volgens de handelaar biedt de dip een uitstekende koopmogelijkheid.

De pseudonieme handelaar onthult dat hij meer heeft gekocht van de cryptocurrency van Ripple, XRP, gedecentraliseerd openbaar netwerk Hedera Hashgraph (HBAR), top smart contractplatform Ethereum (ETH), gedecentraliseerde applicatiehub EOS, privacymunt Zcash (ZEC) en Bitcoin fork Litecoin (LTC).

“Majors houden het absoluut prachtig op deze dip. Dat is precies wat u wilt zien als u de dip wilt kopen. XRP, HBAR, EOS, ZEC, ETH, LTC accumuleren is de boodschap."

Voor XRP lijkt het volgens de analist erop dat we teruggaan naar het niveau rond $1,14 tenzij het erin kan slagen om $1,40 zo snel mogelijk terug te vorderen, wat op dit moment onwaarschijnlijk lijkt.

“We kunnen een daling naar beneden zien (groene stippellijn) voor de volgende grote beweging omhoog richting $2.”

XRP / USD (1-uursgrafiek) - Binance // Bron: Credible Crypto

Credible Crypto geeft ook een diepgaande analyse van het populaire platform Hedera Hashgraph, waarbij wordt beweerd dat een rally van 545% tot 1,512% vanaf de huidige prijs van $0,31 nog steeds in de mogelijke kaarten zit voor het activum.

“$2 - $5 zullen we zien. HBAR."

Volgens de handelaar moet HBAR, om vaart te krijgen en aan de rally te beginnen, kracht behouden boven het bereik van $0,35.

HBAR / USD (4-uursgrafiek) - Binance // Bron: Credible Crypto

“Dat is het mooie van prijsontdekking - er is helemaal geen weerstand.”

De informatie op deze website is louter informatief en geen financieel advies.


15/05/2021 - 16u00
Stijn van DCN

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox


Steun ons

Help ons volledig gratis
en advertentievrij te blijven
Doneer

BTC: bc1q6nt2u2u539kjgfn5hj8g9f8xk2hnwuudlrlnr9

Cryptocurrency news & learning platform
All Rights Reserved © 2020 - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram