x Oud archief

Vastgoedreus DAMAC Properties uit Dubai accepteert Bitcoin (BTC) als betalingsmiddel

cryptostheen 1 min lezen

De beslissing is genomen in overeenstemming met de doelstelling van de DAMAC Group om technologie te gebruiken om innovatieve oplossingen aan haar klanten te brengen, aldus een persbericht van het bedrijf.

DAMAC, als één van de eerste ontwikkelaars die het mogelijk maakt voor klanten om vastgoed te kopen met behulp van cryptomunten, is klaar om het gezicht van de vastgoedsector in de komende jaren te veranderen. Als gevolg hiervan zouden de inspanningen van het bedrijf om gemak en flexibiliteit te bieden aan vastgoedbeleggers over de hele wereld worden versterkt.

Ali Sajwani, general manager of operations bij DAMAC en verantwoordelijke voor de digitale transformatie, zei:

“DAMAC Properties heeft altijd voorop gelopen met innovaties, van het ontwikkelen van luxe woningen tot het creëren van unieke ervaringen. Deze stap richting klanten die cryptocurrencies bezitten is één van onze initiatieven bij DAMAC om de nieuwe economie te versnellen voor nieuwere generaties en voor de toekomst van onze sector.”

Sajwani voegde daaraan toe:

“Het is van cruciaal belang voor wereldwijde bedrijven zoals het onze om aan de top van de evolutie te blijven. Het aanbieden van nog een ander transactiemiddel is opwindend en we zijn blij dat we de waarde erkennen die deze technologie voor onze klanten oplevert.”

Dubai als crypto hub

Het enthousiasme in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) om de crypto-industrie uit te breiden heeft de laatste tijd de aandacht getrokken van grote bedrijven. Na het besluit van de regering om licenties voor virtuele activa te verstrekken onder de Dubai Virtual Assets Regulatory Authority (VARA), zijn grote cryptobeurzen zoals Binance zich aan het vestigen in de VAE.

Met name Dubai staat op het punt een crypto hub te worden, waarbij DAMAC Properties zich inzet om dit doel te voeden via het gebruik van nieuwe technologieën, te beginnen met de acceptatie van betalingen in Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH).

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.