x Oud archief

WordPress voegt officiële Ethereum advertentie plug-in toe

cryptostheen 1 min lezen

Zelf zijn we met DCN tegen de over-advertisement en proberen dit te beperken waar mogelijk. Maar voor vele crypto-liefhebbers en websitebouwers komt er nu ook een oplossing, een nieuwe crypto plug-in die ze in staat stelt om in WordPress inkomsten van advertentie’s rechtstreeks in hun Ether (ETH) wallets te ontvangen.

Volgens een beschrijving van een plug-in van 10 december die op de officiële website van WordPress is geplaatst, met de naam “EthereumAds”, stelt de plug-in uitgevers van inhoud in staat advertentieruimte voor ETH te veilen met behulp van smart contracts.

“Nadat u onze widget heeft ingevoegd, wordt uw advertentieruimte automatisch elke twee weken openlijk geveild met behulp van ons smart contract aan de hoogste bieder”, luidt de officiële beschrijving.

Volgens de website van EthereumAds is de WordPress plug-in van plan om te concurreren met Google AdSense, waardoor uitgevers ETH kunnen verdienen via banneradvertenties.

EthereumAds belooft specifiek uitgevers lagere commissies te bieden: “Google Adsense betaalt u slechts 68% van uw advertentie-inkomsten. Wij betalen u daarentegen maar liefst 90%.”

De nieuwe advertentie-plug-in is van toepassing op elk type inhoud zoals websites, blogs, billboards en is niet beperkt tot cryptogerelateerde inhoud.

Aangezien EthereumAds wil concurreren met grote platforms voor het genereren van inkomsten, zoals Google AdSense, valt nog te bezien hoe traditionele advertentieplatforms omgaan met hun crypto-rivalen.

Google biedt ‘s werelds grootste platform voor het genereren van inkomsten met advertenties en heeft in het verleden problemen gehad met cryptovaluta. In april 2020 kwam er aan het licht dat Google AdSense frauduleuze crypto-advertenties uitvoerde terwijl het sommige legitieme cryptobedrijven verbood om zijn service te gebruiken. Google Ads plaatste eerder zoekwoorden op de zwarte lijst die Ethereum noemden.


[mcrypto id=”8446″]

11/12/2020 – 22u00
Stijn van DCN

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.