x Oud archief

XRP stijgt met 30% naar $0,4 - hoogste prijs sinds juli vorig jaar

cryptostheen 2 min lezen

XRP, de vierde grootste cryptovaluta met een marktkapitalisatie van $16,68 miljard, bereikte vandaag de grens van $0,4, de hoogste prijs sinds juli vorig jaar. Het is gestegen van $0,286 een dag geleden, een sprong van slechts 30%.

Over het algemeen steeg de marktkapitalisatie van de volledige cryptomarkt met meer dan 3% tot $530 miljard.

#XRP #XRPUSDT (4h) – Binance Spot

De prijsstijging van XRP maakt deel uit van de marktrally van deze week. In de afgelopen 24 uur is de prijs van Bitcoin met bijna 2,5% gestegen en die van Ethereum met 2,77%. De prijs van Bitcoin is op het moment van schrijven $18.790 en de prijs van Ethereum is $524.

In de afgelopen week namen BTC, XRP en ETH een snelle vlucht. De prijs van Bitcoin is met meer dan 15% gestegen van $15.865, en de prijs van Ethereum is met bijna 13% gestegen ten opzichte van $457. De wekelijkse stijging van XRP is 48%.

Gelijktijdig met de run kwam het vooruitzicht van Covid-19 vaccins en de eerdere overwinning van Biden.

XRP is een cryptocurrency die de voorkeur geniet van betalingsinstellingen, die het gebruiken voor realtime transacties en tegen zeer lage kosten geld tussen banken kunnen verplaatsen.

Gelijktijdig met de rally is het vooruitzicht van Covid-19 jabs en de eerdere overwinning van Biden.

XRP is een cryptocurrency die de voorkeur geniet van betalingsinstellingen, die het gebruiken voor realtime transactie’s en het tegen lage kosten verplaatsen van geld tussen banken.

[cryptocurrency_widget type=”accordion” template=”info” color=”yellow” assets=”BTC~USD,ETH~USD,XRP~USD” start_expanded=”false” api=”cryptocompare.com” realtime=”false” animation=”disabled”]

XRP is ontwikkeld door Ripple, een non-profit bedrijf gevestigd in San Francisco… maar de harde hand van de regelgevers maakt het voor Ripple moeilijk om in de VS te opereren.


[cryptocurrency_widget type=”button-link” template=”inverted” color=”black” assets=”XRP~USD” url=”https://dutchcryptonews.com/coins/xrp/” target=”_self” markup=”{logo} {name} {price_to}” api=”cryptocompare.com” realtime=”true”]

21/11/2020 – 15u15
Stijn van DCN

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.