2 november 2021

Burger King gaat in de Verenigde Staten gratis crypto uitdelen aan klanten

De komende drie weken kunnen klanten van Burger King genieten van een gratis portie crypto in BTC, ETH of DOGE bij hun Whopper, dankzij een samenwerking met Robinhood.

Fast-food keten Burger King is een samenwerking aangegaan met Robinhood om gratis cryptomunten weg te geven aan zijn klanten - een overtuigend teken dat de honger naar digitale activa groeit.

Van 1 tot 21 november zullen klanten van Burger King in de Verenigde Staten die $5 of meer uitgeven gratis crypto krijgen, voornamelijk in de vorm van Dogecoin (DOGE), kondigde het bedrijf maandag aan. Een paar gelukkige klanten krijgen de kans om een volledige Bitcoin (BTC) of Ether (ETH) te winnen. Gebruikers moeten zich registreren bij Robinhood Crypto om de beloning te ontvangen.

Om de beloning te ontvangen, moeten gebruikers hun aankoop doen op de Burger King app, website of in de winkel met een code op één van de deelnemende locaties.

De cryptobeloningen zullen worden getrokken uit een totale prijzenpot van 2 miljoen DOGE, 20 BTC en 200 ETH. Klanten kunnen slechts één prijs per dag claimen.

Vanuit een zakelijk perspectief worden cryptocurrencies te groot om te negeren, met verschillende bedrijven die experimenteren met digitale activa en digitale verzamelobjecten, of NFT's. De fastfoodsector is bijzonder ontvankelijk geweest, met bedrijven als Burger King, McDonald's, Pizza Hut en Taco Bell die hun eigen NFT-collecties hebben gelanceerd. Zoals vaak opgemerkt, worden NFT's een belangrijk marketingmedium voor grote merken.

Wat Robinhood betreft, kwam meer dan 60% van de inkomsten van het bedrijf van de handel in DOGE op hun platform in het tweede kwartaal van dit jaar. Dit aantal is sindsdien echter gedaald tot 40%, waardoor de inkomsten van het platform in Q3 zijn gedaald.

Activa zoals Dogecoin zijn ook belangrijk geweest in het aansporen van nieuwe gebruikers naar de cryptomarkt. De memecoin beleefde een parabolische stijging in de eerste vijf maanden van het jaar en creëerde duizenden nieuwe miljonairs in die beweging. De hype rond memecoins is sindsdien gemigreerd naar Shiba Inu (SHIB), die onlangs een nieuwe all-time high haalde en zich onder veel kritiek tijdelijk kon onderbrengen onder de top 10 cryptomunten op basis van marktkapitalisatie.

De informatie op deze website is louter informatief en geen financieel advies.


Stijn van DCN

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox


Steun ons

Help ons volledig gratis
en advertentievrij te blijven
Doneer

BTC: bc1q6nt2u2u539kjgfn5hj8g9f8xk2hnwuudlrlnr9

Cryptocurrency news & learning platform
All Rights Reserved © 2020 - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram