24 november 2021

eToro schrapt de notering van Cardano (ADA) en TRON (TRX) voor Amerikaanse gebruikers wegens zorgen over regelgeving

eToro schrapt Cardano en TRON voor gebruikers uit de Verenigde Staten, volgens een nieuw bericht van de beurs.

Vanaf 26 december kunnen Amerikaanse gebruikers geen nieuwe posities meer openen in Cardano (ADA) en TRON (TRX), daarnaast zullen tegen 31 december de stakingdiensten van deze activa niet langer beschikbaar zijn. eToro citeerde "bedrijfsgerelateerde overwegingen in de evoluerende regelgevende omgeving" in haar beslissing.

De uitbetalingen van de staking rewards voor Amerikaanse gebruikers zullen eindigen na 15 januari 2022, met de laatste beloningen betaald in dollars.

Amerikaanse gebruikers zullen nog steeds bestaande posities in ADA en TRX kunnen aanhouden en die posities kunnen op elk moment worden gesloten met de zekerheid dat ze in USD zullen worden uitbetaald. Gebruikers zullen niet gedwongen worden om hun posities op dit moment te verkopen en eToro zei dat het geen plannen heeft om de verkoop van deze cryptomunten te forceren.

Alle holdings als gevolg van de 'Smart Portfolio' van de beurs, een geautomatiseerde portefeuille, zullen worden omgezet in open posities in de persoonlijke beleggersportefeuille, zodat de gebruiker persoonlijk kan beslissen om hun activa te houden of te verkopen.

Echter, zal eToro de verkoop van de munten beperken vanaf het eerste kwartaal van 2022, volgens de aankondiging. Het is van plan om zijn eToro Money wallet, die in 2022 zal worden uitgerold, compatibel te maken, zodat gebruikers hun bezittingen daarheen kunnen verplaatsen.

Het blogbericht zei dat het beperken van de verkoop niet vroeger zal gebeuren dan ten minste 30 dagen na het aanbieden van ondersteuning voor het inwisselen van ADA en TRX naar hun wallet. Deze digitale portemonnee zal deze cryptomunten blijven ondersteunen, zelfs nadat Amerikaanse gebruikers hun bezit niet langer kunnen verkopen voor dollars.


Stijn van DCN

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox


Steun ons

Help ons volledig gratis
en advertentievrij te blijven
Doneer

BTC: bc1q6nt2u2u539kjgfn5hj8g9f8xk2hnwuudlrlnr9

Cryptocurrency news & learning platform
All Rights Reserved © 2020 - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram