x Oud archief

Gedecentraliseerde cryptobeurs Cardax haalt $1,5 miljoen op voor de lancering op Cardano in Q3 2021

cryptostheen 1 min lezen

In een verklaring zei Cardax dat de financiering de cryptobeurs zal ondersteunen om vanaf september dit jaar op de Cardano blockchain te opereren. De Cardax exchange werkt op het EAMM-protocol en zal dienen als het handelsplatform voor het Cardano-ecosysteem.

De beurs stelt beleggers in staat om liquiditeitsverschaffer te worden en CDX tokens te gaan verdienen.

In april kondigde het Cardax-project aan dat het $50.000 zocht om de ontwikkeling van de decentrale cryptobeurs mogelijk te maken.

“Het gevraagde budget in Fonds 4 ($50.000) zal de implementatiekosten van fase 1 van het project dekken. Zoals hierboven geschetst, zal deze fase zich richten op de systeemarchitectuur en UI/UX van Cardax,” aldus het team.

Vermeldenswaardig is dat sinds de implementatie van Mary-protocol upgrades op het Cardano mainnet, er een toename is geweest in de behoefte aan native exchanges op het netwerk.

Bovendien is het team van Cardax van plan om enkele van de uitdagingen en gaten die bestaan in het Cardano-ecosysteem te dichten. Het platform wil ook de zakelijke use cases van Cardano en de adoptie in de DeFi sector verhogen.

Het project zal belangrijke functies ontwikkelen waaronder ondersteuning voor ieder native cryptomunt op het netwerk van Cardano, inclusief transacties (handel) en overdrachten.

In het bijzonder heeft Cardax een ontwikkelingstraject bestaande uit 6 fasen voor het creëren van de gebruikersinterface, gebruikerservaring, de systeemlogica, “must-have functies” voor de beveiliging, back end, het protocol, en een laatste fase voor het testen en ontwikkelen.

Cardax is ook van plan om gebruik te maken van een model met een orderboek naast een geautomatiseerde market maker (AMM) in vergelijking met gecentraliseerde beurzen.

Te midden van de stijgende adoptie van Cardano, zal de uitrol van Cardax dienen als een krachtige motor voor de groei van het ecosysteem. In het algemeen is de propositie van Cardax om een vertrouwensloze manier te bieden om belanghebbenden te verbinden en tegelijkertijd eerlijk bestuur in de community te bevorderen, essentieel.

[mcrypto id=”8427″]

31/07/2021 – 15u00
Stijn van DCN

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.