3 december 2020

Grayscale Ethereum Trust kondigt aandelensplitsing aan

Vermogensbeheerder Grayscale Investments met meer dan $12,2 miljard aan beheerd vermogen, kondigt voor één van zijn tien investeringsproducten - het Ethereum Trust - een aandelensplitsing aan.

Grayscale Investments, 's werelds grootste vermogensbeheerder voor digitale valuta en sponsor van het Grayscale Ethereum Trust (OTCQX: ETHE), heeft vandaag aangekondigd dat het een 9-voor-1-splitsing (Stock Split) heeft aangekondigd van de door de Trust uitgegeven en uitstaande aandelen. Met de aandelensplitsing zullen aandeelhouders die geregistreerd staan ​​op 14 december 2020, 8 extra aandelen van de Trust ontvangen voor elk aandeel die ze reeds in bezit hebben.

De aandelensplitsing zal op 17 december 2020 worden uitgevoerd voor aandeelhouders die geregistreerd staan ​​vanaf het einde van de werkdag op 14 december 2020. Na de aandelensplitsing zullen de aandelen van de Trust verder genoteerd worden op de OTCQX onder het symbool "ETHE".

Op basis van het feit dat de Trust 29.502.100 uitgegeven en uitstaande aandelen heeft en elk aandeel het eigendom vertegenwoordigt van 0,09284789 ETH op de datum van dit persbericht, zou de trust 265.518.900 aandelen uitgeven waarbij elk aandeel vertegenwoordigt zal worden met het eigendom van 0,01031643 van één Ethereum-token (ETH).

De Trust kan nieuwe aandelen creëren na de datum van dit persbericht en tot en met de registratiedatum.

Grayscale Ethereum Trust (OTCQX: ETHE)

Aandeelhouders hoeven geen actie te ondernemen om de aandelen te ontvangen in verband met de Stock Split en ze zijn niet verplicht hun aandelen in de Trust in te leveren of te ruilen. De transferagent zal automatisch de nieuwe aandelen uitgeven.

De transferagent voor aandelen van de Trust is Continental Stock Transfer & Trust Company. Voor vragen met betrekking tot de overdracht van de aandelensplitsing kunnen aandeelhouders contact opnemen met Continental Stock Transfer & Trust Company. Als de aandelen worden gehouden door een bank, makelaar of andere gevolmachtigde, dienen aandeelhouders rechtstreeks contact op te nemen met die instelling.

Aandeelhouders die een transactie in de aandelen van de Trust overwegen tussen de registratiedatum en de betalingsdatum, dienen een makelaar te raadplegen over hun recht op de aandelensplitsing.


03/12/2020 - 03u00
Stijn van DCN

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox


Steun ons

Help ons volledig gratis
en advertentievrij te blijven
Doneer

BTC: bc1q6nt2u2u539kjgfn5hj8g9f8xk2hnwuudlrlnr9

Cryptocurrency news & learning platform
All Rights Reserved © 2020 - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram