x Oud archief

Opnames bij OKEx exchange vanaf volgende vrijdag terug mogelijk

cryptostheen 1 min lezen

In een update op donderdag heeft OKEx laten weten dat de houder van de privésleutel “de autoriteiten heeft bijgestaan in een eerder genoemd onderzoek”.

“Er werd bevestigd dat OKEx niet betrokken was bij enig wangedrag of illegale activiteiten, en de houder van de private key nu is teruggekeerd naar zijn normale zakelijke functies”, luidt het bericht.

De cryptocurrency exchange zal daarom alle opnames terug toestaan vanaf 27 november.

Vóór die tijd zal de exchange veiligheidscontroles uitvoeren om de normale werking van zijn hot wallets en veilige geldovermakingen te garanderen.

Dit kan erop wijzen dat OKEx een stroom van opnames verwacht wanneer de service wordt hervat.

“We zullen met onmiddellijke ingang werken aan het verbeteren van onze interne processen, zodat dit soort situaties in de toekomst wordt vermeden”, aldus Jay Hao, CEO van OKEx.

De cryptocurrencies van gebruikers zijn geblokkeerd sinds 15 oktober, toen de niet nader genoemde sleutelhouder in hechtenis werd genomen.

Sommige rapporten hebben gesuggereerd dat OKEx-oprichter Mingxing “Star” Xu de betrokken persoon is, hoewel de exchange zei dat het “op dit moment geen commentaar kan geven op geruchten of speculatie”.

OKEx zei in de mededeling dat het altijd 100% reserves heeft aangehouden, zodat gebruikersgelden “zonder enige beperking” kunnen worden opgenomen.

Het bedrijf heeft een hoofdkantoor in Hong Kong, terwijl het officieel in Malta is gevestigd. Het OKB token van de beurs is gestegen onder de verwachting dat opnames terugkeren en handelt op $5,77 op het moment van schrijven, een stijging van bijna 15% over 24 uur.


[cryptocurrency_widget type=”button-link” template=”inverted” color=”black” assets=”OKB~USD” markup=”{logo} {name} {price_to}” api=”cryptocompare.com” realtime=”true”]

20/11/2020 – 01u30
Stijn van DCN

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.