20 januari 2022

Polygon implementeert burning mechanisme van Ethereum voor MATIC tokens

De layer2 schalingsoplossing Polygon (MATIC) heeft met succes een Ethereum (ETH) update doorgevoerd.

Ethereum Improvement Proposal 1559 (EIP-1559) is zonet gelanceerd op het Polygon mainnet vanaf block #23850000.

EIP-1559 introduceerde voor het eerst een langverwacht burning mechanisme van transactiekosten op het netwerk van Ethereum in augustus, wat betekent dat elke keer dat een transactie wordt verzonden, een percentage van de transactiekosten permanent wordt verwijderd uit de circulerende voorraad van Ethereum (ETH).

burn.polygon.technology

Volgens een nieuwe aankondiging, zal de upgrade een vergelijkbare impact hebben op het ecosysteem van Polygon (MATIC). EIP-1559 stelt een discrete basisvergoeding in voor transacties op de blockchain en een 'prioriteitsvergoeding' om de verwerkingstijd van een transactie te versnellen. De basisvergoeding wordt vernietigd.

Het ontwikkelaarsteam legde uit:

"MATIC tokens hebben een vaste totale voorraad van 10 miljard, dus elke vermindering van het aantal beschikbare tokens zal een deflatoir effect hebben."

De ontwikkelaars achter Polygon namen de ervaring van Ethereum sinds de upgrade als basis om de potentiële impact op de totale voorraad van MATIC te simuleren.

De voltooide analyse van het team suggereert dat de jaarlijkse burn 0,27% van de totale voorraad zal vertegenwoordigen.

MATIC wordt verhandeld rond het prijsniveau van $2 op het moment van schrijven, een daling van bijna 5% in de afgelopen 24 uur.


Stijn van DCN

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox


Steun ons

Help ons volledig gratis
en advertentievrij te blijven
Doneer

BTC: bc1q6nt2u2u539kjgfn5hj8g9f8xk2hnwuudlrlnr9

Cryptocurrency news & learning platform
All Rights Reserved © 2020 - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram