2 september 2021

Prijs van ADA raakt voor het eerst $3 nu Cardano en Ethereum (ETH) crypto 'bull cyclus' leiden

Er is een sterk gevoel dat er een ‘altseason’ in de maak is door sterke stijgers als Ether (ETH), Cardano (ADA) en Polkadot (DOT).

De cryptomunt ADA van het Cardano blockchainnetwerk steeg naar een nieuwe recordhoogte (ATH) op 2 september toen een altcoin comeback de cryptomarkt in zijn greep hield.

ADA / USDT (dagelijkse grafiek) - Binance // Bron: Tradingview

Cardano (ADA) sluit zich aan bij Ethereum (ETH) in mooie prijsstijging

Gegevens van Coingecko en TradingView toonden dat ADA het prijsniveau van $3,09 heeft bereikt en daarmee een nieuwe recordhoogte heeft neergezet.

Na meerdere weken kracht te hebben getoond, profiteerde het token van Cardano van een bredere altcoin opleving na verschillende pogingen om de $3 te breken gedurende de tweede helft van augustus.

De beweging viel samen met de lancering van het Cardano Alonzo testnet, voorafgaand aan een mainnet debuut later deze maand.

Op het moment van schrijven bleef ADA boven $3 terwijl het een pauze neemt rond $3.06 op de spotmarkt van Binance.

Wekelijkse winsten bedroegen in totaal 17,2%, terwijl Ether (ETH) niettemin uitblonk binnen de top 10 cryptocurrencies op basis van de marktkapitalisatie met 20,5% wekelijks rendement.

ETH / USD(T) werd donderdag verhandeld op meer dan $3.800, ongeveer $600 onder zijn historische all-time high die we hebben gezien in het midden van mei 2021.

ETH / USD (dagelijkse grafiek) - Index // Bron: Tradingview

Sterren staan op één lijn voor een crypto bull run

ETH was begonnen met de opwaartse bewegingen onder de altcoins, die oorspronkelijk tot stand kwamen toen Bitcoin (BTC) afkoelde rond $47.000. Toen BTC dit voorbeeld begon te volgen, leek er een sneeuwbaleffect in de markt te komen, met op drie na alle top 50 cryptomunten in het groen in de afgelopen dagen.

Zoals DutchCryptoNews meldde, lijken de fundamenten voor hernieuwde kracht in Bitcoin en altcoins op hun plaats te zijn, waarbij de eerstgenoemde on-chain metriek en fundamentals stevig bullish zijn.

De informatie op deze website is louter informatief en geen financieel advies.


02/08/2021 - 13u00
Stijn van DCN

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox


Steun ons

Help ons volledig gratis
en advertentievrij te blijven
Doneer

BTC: bc1q6nt2u2u539kjgfn5hj8g9f8xk2hnwuudlrlnr9

Cryptocurrency news & learning platform
All Rights Reserved © 2020 - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram