31 maart 2021

127 miljoen XRP verplaatst door cryptogiganten Ripple en Binance

Volgens recent gepubliceerde gegevens hebben Ripple en Binance samen met een kleinere exchange bijna $72 miljoen tussen elkaar overgedragen.

Volgens de populaire crypto-datatracker Whale Alert hebben blockchain-giganten Ripple en Binance in de afgelopen 24 uur 127,3 miljoen XRP tokens overgedragen.

Dit vertegenwoordigt $71.858.922 aan traditionele fiat.

127,3 miljoen XRP verplaatst door Ripple en Binance

Het team achter Whale Alert verspreidt het woord dat een verbazingwekkende hoeveelheid XRP is verplaatst door belangrijke spelers op de cryptocurrency-markt, waaronder het in San Francisco gevestigde bedrijf Ripple.

Het door SEC aangeklaagde bedrijf heeft 39,1 miljoen XRP tokens naar Binance gestuurd. De grootste cryptohandelaar naar volume heeft deze fondsen vervolgens verder verplaatst.

Dezelfde hoeveelheid XRP werd intern verschoven tussen portefeuilles van het bedrijf.

Eerder werd er gerapporteerd over grote sommen XRP die waren verzonden van Ripple naar Binance om de liquiditeit van de munt te ondersteunen. Binance stuurt ook van tijd tot tijd XRP terug naar Ripple.

Bron: Whale Alert op Twitter

Ripple scoort enkele kleine doelpunten naar aanloop op de rechtszaak met de SEC

Eerder deze week en vorige week, heeft Ripple enige vooruitgang geboekt bij het verdedigen van zijn belangen in de juridische strijd tegen de Amerikaanse effectenregelgever, die eind december 2020 is begonnen.

Het eerste teken van vooruitgang is dat de federale rechtbank heeft ingestemd met het houden van een conferentie met betrekking tot het verzoek van Ripple om de SEC te verplichten documentatie te produceren over de status van Bitcoin en Ethereum. Het evenement vindt plaats op 6 april.

De tweede stap voorwaarts is dat het de XRP-gemeenschap nu wettelijk is toegestaan om een motie in te dienen om in te grijpen in de rechtszaak.

Vreemd genoeg is Jay Clayton, het voormalige hoofd van de SEC die de juridische stappen tegen het bedrijf heeft gestart, nu toegetreden tot het ‘One River Asset Management’-fonds, dat zich bezighoudt met cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ether.


31/03/2021 - 18u00
Stijn van DCN

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox


Steun ons

Help ons volledig gratis
en advertentievrij te blijven
Doneer

BTC: bc1q6nt2u2u539kjgfn5hj8g9f8xk2hnwuudlrlnr9

Cryptocurrency news & learning platform
All Rights Reserved © 2020 - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram