x Oud archief

Acala is de eerste winnaar van een parachain op Polkadot met crowdloan van $1,3 miljard

cryptostheen 1 min lezen

Acala, een Ethereum compatibel DeFi-protocol voor het schalen van dApps, heeft het eerste slot op de langverwachte veilingen van de Polkadot (DOT) parachains bemachtigd.

Het gedecentraliseerd Layer-1 platform voor smart contracts, won onlangs het eerste slot op de parachain veiling op Polkadot met een totaal van 32.515.989 DOT ($1.250.895.296) vergrendeld van meer dan 81.000 houders. De fondsen zullen worden gebruikt voor een groot aantal zaken.

De eerste zaken zijn onder andere het lanceren van een stablecoin op het netwerk van Polkadot en het bouwen van een gedecentraliseerde exchange (DEX).

De community van Polkadot had Acala reeds aangewezen als de meest waarschijnlijke parachain om de veiling te winnen nadat het vorige week meer dan $600 miljoen had opgehaald.

Het protocol zal op 18 december aan boord worden genomen, samen met de andere eerste vijf winnaars. Moonbeam zou de tweede winnaar kunnen worden na het bereiken van meer dan 5 miljoen transacties op haar netwerk en het worden van de leidende parachain op Kusama (KSM) – het testnetwerk van Polkadot.

De parachain auctions zijn begonnen op 11 november na jaren van plannen en bouwen, om ontwikkelaars in staat te stellen hun eigen aangepaste, projectspecifieke blockchains te integreren in het ecosysteem van Polkadot.

Dan Reecer, VP van Growth, zei wat de volgende stap is in de pijplijn van het project:

“Nu Acala een plek heeft bemachtigd om te lanceren op Polkadot, begint het echte werk in het lanceren van onze blockchain. We zullen beginnen met de lancering op 18 december en dit zal een gefaseerde uitrol van verschillende producten starten. In 2022 zullen we onze Liquid DOT (LDOT) stakingdiensten lanceren, onze gedecentraliseerde stablecoin aUSD, onze Automated Market Maker DEX en onze EVM+ ontwikkelomgeving. Deze lanceringsfase zal ook de geleidelijke uitrol van het on-chain bestuur (governance) van het netwerk omvatten. We zijn erg enthousiast over alles wat komen gaat in 2022 en daarna.”

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.