25 november 2021

Derde grootste Bitcoin whale kocht $390 miljoen aan BTC in minder dan 2 weken

De op twee na grootste Bitcoin whale heeft een recordaankoop gedaan door verschillende opeenvolgende aankopen te doen.

In een periode van slechts twee weken, heeft één van de grootste Bitcoin whales meer dan 6.770 BTC geaccumuleerd terwijl de prijs van het activum met meer dan 10% is gedaald in hetzelfde tijdsbestek.

Dutch Crypto News rapporteert regelmatig de verkopen en aankopen van deze whales. Deze houders van de grootste wallets hebben de neiging om te verkopen wanneer de prijs van BTC aanzienlijk is gestegen in een korte periode en vice-versa. - Derde grootste Bitcoin whale koopt BTC ter waarde van bijna $112 miljoen -

In de afgelopen weken hebben ze zich echter alleen gericht op het accumuleren van de cryptomunt, zoals we vaak hebben vermeld op sociale media en in onze Telegram Feed.

Vanaf 12 november heeft de entiteit acht opeenvolgende aankopen gedaan toen de prijs van Bitcoin aan het dalen was. De eerste, voor 1.123 BTC, kwam op iets meer dan $64.000, terwijl de laatste - van afgelopen nacht, op een prijskaartje van $57.983 met een hoeveelheid van 105 BTC komt.

In totaal heeft de whale 6.770 munten geaccumuleerd in minder dan twee weken. Dit aantal is aan de huidige prijzen ruwweg bijna $390 miljoen waard.

Bitcoin-adres 1P5ZEDWTKTFGxQjZphgWPQUpe554WKDfHQ // Bron: Bitinfocharts

De derde grootste Bitcoin whale heeft nu het hoogste saldo in een periode van vier maanden, toen de wallet BTC ging accumuleren tegen prijzen rond de $30.000.

De informatie op deze website is louter informatief en geen financieel advies.


Cryptocurrencies en blockchaintechnologie - Nog steeds veel vragen, maar weinig antwoorden? Lees meer in de Crypto Gids (FAQ) van Dutch Crypto News

Stijn van DCN

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox


Steun ons

Help ons volledig gratis
en advertentievrij te blijven
Doneer

BTC: bc1q6nt2u2u539kjgfn5hj8g9f8xk2hnwuudlrlnr9

Cryptocurrency news & learning platform
All Rights Reserved © 2020 - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram