x Oud archief

Derde grootste Bitcoin whale kocht $390 miljoen aan BTC in minder dan 2 weken

cryptostheen 1 min lezen

In een periode van slechts twee weken, heeft één van de grootste Bitcoin whales meer dan 6.770 BTC geaccumuleerd terwijl de prijs van het activum met meer dan 10% is gedaald in hetzelfde tijdsbestek.

Dutch Crypto News rapporteert regelmatig de verkopen en aankopen van deze whales. Deze houders van de grootste wallets hebben de neiging om te verkopen wanneer de prijs van BTC aanzienlijk is gestegen in een korte periode en vice-versa. – Derde grootste Bitcoin whale koopt BTC ter waarde van bijna $112 miljoen

In de afgelopen weken hebben ze zich echter alleen gericht op het accumuleren van de cryptomunt, zoals we vaak hebben vermeld op sociale media en in onze Telegram Feed.

Vanaf 12 november heeft de entiteit acht opeenvolgende aankopen gedaan toen de prijs van Bitcoin aan het dalen was. De eerste, voor 1.123 BTC, kwam op iets meer dan $64.000, terwijl de laatste – van afgelopen nacht, op een prijskaartje van $57.983 met een hoeveelheid van 105 BTC komt.

In totaal heeft de whale 6.770 munten geaccumuleerd in minder dan twee weken. Dit aantal is aan de huidige prijzen ruwweg bijna $390 miljoen waard.

Bitcoin-adres 1P5ZEDWTKTFGxQjZphgWPQUpe554WKDfHQ // Bron: Bitinfocharts

De derde grootste Bitcoin whale heeft nu het hoogste saldo in een periode van vier maanden, toen de wallet BTC ging accumuleren tegen prijzen rond de $30.000.

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.