x Oud archief

Derde grootste Bitcoin whale koopt BTC ter waarde van bijna $112 miljoen

cryptostheen 1 min lezen

Eén van de grootste Bitcoin (BTC) whales is weer opgedoken met de aankoop van meer dan 1.862 BTC in de afgelopen dagen, blijkt uit gegevens van zijn digitale wallet.

Bij de eerste beweging werden er 596 BTC bijgeschreven tegen een prijs van $62.934 per Bitcoin, vervolgens 105 BTC tegen $60.515 om uiteindelijk op het moment van schrijven een aankoop te noteren op 28 oktober om 01:34 van 1.161 BTC.

Een ‘Bitcoin whale’ is een term die wordt gebruikt om forse investeerders aan te duiden die Bitcoin in grote hoeveelheden op de spotmarkt kopen. Deze whales hebben genoeg munten in handen dat ze het potentieel hebben om de waarderingen van een cryptomunt te manipuleren.

Opgemerkt moet worden dat de aankopen zijn gedaan door de whale nadat hij de afgelopen weken geen tekenen van leven vertoonde. Aanvankelijk werd gemeld dat de whale in het verleden meerdere aankopen had gedaan, waaronder de verkoop van grote hoeveelheden in augustus, gevolgd door een aankoop van 321 Bitcoin in september. – Derde grootste Bitcoin whale accumuleert opnieuw $13 miljoen aan BTC voor $40.500

Bitcoin-adres 1P5ZEDWTKTFGxQjZphgWPQUpe554WKDfHQ // Bron: Bitinfocharts

Deze anonieme houder heeft volgens gegevens van het blockchainnetwerk een uitgebreide hoeveelheid van de cryptocurrency gekocht en verkocht toen de prijs van Bitcoin de grens voor de eerste keer $60.000 was gepasseerd. De whale was later ook begonnen met het opnieuw accucumeleren van het activum toen het de helft van zijn waarde had verloren. – Accumulatie hervat na korte onderbreking, derde grootste Bitcoin whale koopt $24 miljoen aan BTC

Onlangs had de whale deze maand een hoeveelheid Bitcoin verkocht tegen $56.000, alvorens ze tegen een hogere prijs terug te kopen. Whales staan erom bekend dat ze veel patronen in de cryptomarkt bestuderen en dienovereenkomstig transacties doen om maximale inkomsten te verwerven door te traden.

De huidige beweging van Bitcoin, die de prijs eind september zag stijgen van maar liefst $40.000 tot een duizelingwekkende $67.000, is ook te danken aan deze whales die optraden als één van de belangrijkste drijvende krachten achter de markt om cryptomunten te helpen alle vorige prijsrecords te breken.

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.