x Oud archief

Deze groep altcoins zal veel handelaren verrassen, zegt crypto-analist Michaël van de Poppe

cryptostheen 1 min lezen

In een nieuwe tweet vertelt Van de Poppe zijn 327.400 volgers dat Chainlink (LINK) samen met andere gedecentraliseerde oracles binnen de crypto-industrie veel mensen zal verrassen.

Gedecentraliseerde oracles zijn protocollen waarmee blockchains of smart contracts kunnen communiceren met gegevensbronnen van buitenaf. Naast Chainlink zijn andere toonaangevende gedecentraliseerde oracles Band Protocol (BAND), Decentralized Information Asset (DIA), Tellor (TRB) en API3. Met uitzondering van LINK, dat een marktkapitalisatie heeft van ongeveer $13 miljard, worden de vier oracles beschouwd als low-cap altcoins, aangezien ze elk een waardering hebben van minder dan $250 miljoen.

[cryptocurrency_widget type=”accordion” template=”info” color=”black” assets=”BAND~USD,DIA~USD,TRB~USD,API3~USD” start_expanded=”false” api=”cryptocompare.com” realtime=”false” animation=”disabled”]

De cryptostrateeg gaf afgelopen weekend ook aan dat hij kijkt naar het toonaangevende slimme contractplatform Ethereum (ETH), waarvan de waarde tijdens de marktcrash met meer dan 50% was gedaald ten opzichte van het hoogste punt ooit van $4.356. Volgens Van de Poppe moet Ether rond $2.000 ondersteuning behouden om verder kans te maken op een sterke bounce.

“Het cruciale gebied voor Ethereum is dat het hele blok op het wekelijkse tijdsbestek moet stand houden voor elk opwaarts potentieel.”

ETH / USDT (wekelijkse grafiek) // Bron: CryptoMichNL, Tradingview

Wat Bitcoin (BTC) betreft, zegt de cryptohandelaar dat Bitcoin vanuit een langetermijnperspectief nog steeds klaar is om nieuwe records te breken.

“Zoom uit als je twijfelt. Bitcoin heeft vergelijkbare correcties gezien tijdens de marktcyclus 2011-2014, maar ook zware correcties in de recente cyclus. Met daarna enorme nieuwe all-time highs.”

BTC / USDT (wekelijkse grafiek) // Bron: CryptoMichNL, Tradingview

De informatie op deze website is louter informatief en geen financieel advies.

[mcrypto id=”8447″]

01/06/2021 – 04u00
Stijn van DCN

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.