x Oud archief

Eerste Binance Visa Cards in Europa onderweg

cryptostheen 1 min lezen

Cryptocurrency exchange Binance is begonnen met het verzenden van zijn crypto Visa-kaarten naar klanten in de Europese Economische Ruimte, zo maakte het bedrijf vandaag bekend.

Volgens de aankondiging kunnen gebruikers met de Binance Card tot €8.700 uitgeven en tot €290 per dag ophalen bij geldautomaten. Bovendien komen kaarthouders in aanmerking om tot 8% cashback op hun aankopen te krijgen, hoewel u een whale zou moeten zijn en een aanzienlijk aantal Binance Coins moet hebben om ten volle van dit aanbod te genieten.

Afgezien van het cryptoverhaal van het vermijden van traditionele banken en de voordelen van een fysieke kaart, biedt de kaart voordelen zoals geen transactiekosten, geen onderhoudskosten en een loyaliteitssysteem dat cashback tot 8% biedt op basis van het bezit van een gebruiker zijn BNB, Binance’s native token.

Volgens de website, om 7% cashback te krijgen, moet een gebruiker echter bijna $180.000 aan BNB vasthouden tegen de huidige prijs. Zelfs om 2% te krijgen, moeten ze minimaal $290 hebben. Niet slecht voor de BNB whales dus.

Verder heeft Binance ook aangekondigd dat zijn fysieke kaarten nu Ethereum ondersteunen.


[mcrypto id=”8417″]

16/12/2020 – 02u30
Stijn van DCN

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.