16 december 2020

Eerste Binance Visa Cards in Europa onderweg

Als inwoner van Europa kan u nu Binance-kaarten bestellen of het eerder gestart bezorgproces voltooien.

Cryptocurrency exchange Binance is begonnen met het verzenden van zijn crypto Visa-kaarten naar klanten in de Europese Economische Ruimte, zo maakte het bedrijf vandaag bekend.

Volgens de aankondiging kunnen gebruikers met de Binance Card tot €8.700 uitgeven en tot €290 per dag ophalen bij geldautomaten. Bovendien komen kaarthouders in aanmerking om tot 8% cashback op hun aankopen te krijgen, hoewel u een whale zou moeten zijn en een aanzienlijk aantal Binance Coins moet hebben om ten volle van dit aanbod te genieten.

Afgezien van het cryptoverhaal van het vermijden van traditionele banken en de voordelen van een fysieke kaart, biedt de kaart voordelen zoals geen transactiekosten, geen onderhoudskosten en een loyaliteitssysteem dat cashback tot 8% biedt op basis van het bezit van een gebruiker zijn BNB, Binance's native token.

Volgens de website, om 7% cashback te krijgen, moet een gebruiker echter bijna $180.000 aan BNB vasthouden tegen de huidige prijs. Zelfs om 2% te krijgen, moeten ze minimaal $290 hebben. Niet slecht voor de BNB whales dus.

Verder heeft Binance ook aangekondigd dat zijn fysieke kaarten nu Ethereum ondersteunen.


16/12/2020 - 02u30
Stijn van DCN

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox


Steun ons

Help ons volledig gratis
en advertentievrij te blijven
Doneer

BTC: bc1q6nt2u2u539kjgfn5hj8g9f8xk2hnwuudlrlnr9

Cryptocurrency news & learning platform
All Rights Reserved © 2020 - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram