19 maart 2021

Handelsplatform Crypto.com sluit partnerschap af met betalingsnetwerk van Visa

Cryptocurrency exchange en debetkaart-uitgever Crypto.com werkt samen met Visa en is van plan om fiat-leningen te lanceren.

Crypto.com is nu het nieuwste cryptohandelsplatform en betalingsdienst die lid wordt van het Visa-netwerk, net als andere spelers op de cryptomarkt zoals Binance, BlockFi en Fold.

Volgens een persverklaring die woensdag is uitgegeven, heeft Crypto.com een ​​wereldwijd partnerschap gesloten met de creditcard / debetkaart -betalingsgigant, en is het in Australië officieel benoemd tot ‘principal member’.

Als onderdeel van het persbericht onthulde Crypto.com dat de samenwerking met Visa in lijn was met de inspanningen van het bedrijf om het bereik van zijn crypto Visa-kaart verder uit te breiden.

De Visa-kaart van Crypto.com wordt al in meer dan 30 landen over de hele wereld gebruikt, waaronder de Verenigde Staten, Canada, evenals landen in Europa en in Azië-Pacific.

Crypto.com is van plan om te beginnen met de directe uitgifte van zijn Visa-kaart in Australië, en het bedrijf zegt dat het zijn aanwezigheid in het land zal gebruiken om een ​​grotere marktpenetratie voor zijn kaartservice over de hele wereld na te streven.

Afgezien van zijn fysieke Visa-kaartproduct, zal Crypto.com naar verluidt ook beginnen met het uitgeven van virtuele kaarten binnen Europa.

In een reactie op het Visa-partnerschap merkte Kris Marszalek, CEO van Crypto.com, op:

"Door het wereldwijde partnerschap met Visa te ondertekenen en een belangrijk lid te worden van de wereldleider op het gebied van digitale betalingen, bevestigen we onze toewijding om de wereldwijde overgang naar cryptocurrencies te versnellen."

Als onderdeel van het officiële bericht kondigde het bedrijf ook de uitrol aan van zijn fiat-kredietprogramma, genaamd 'Spending Power'. Met dit nieuwe product kunnen Crypto.com Visa-kaarthouders het cryptocurrency-saldo in hun portemonnee gebruiken als onderpand voor leningen en vervolgens fiat uitgeven op handelsplatforms die Visa-betalingen ondersteunen.

Eerder in maart lanceerde Crypto.com een ​​crypto-investeringsfonds van $200 miljoen om startups in de industrie te ondersteunen. Crypto.com sponsort ook het Aston Martin Formule 1 -raceteam, aangezien de Britse autofabrikant zijn terugkeer naar het F1-circuit markeert na een onderbreking van 61 jaar.

De grootste cryptocurrency exchange, Binance.com, is ondertussen ook druk bezig met de verdere uitrol van zijn Visa-kaarten. De eerste Binance Visa Cards werden reeds in december 2020 verstuurd.


Eenvoudig cryptocurrencies kopen in België of Nederland kan met Bancontact, iDEAL, creditcard of via SEPA banktransfer bij een online handelsplatform. Bij dezelfde website kunt u deze dan ook terug verkopen en/of verhandelen. Lees meer.

19/03/2021 - 06u30
Stijn van DCN

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox


Steun ons

Help ons volledig gratis
en advertentievrij te blijven
Doneer

BTC: bc1q6nt2u2u539kjgfn5hj8g9f8xk2hnwuudlrlnr9

Cryptocurrency news & learning platform
All Rights Reserved © 2020 - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram