x Oud archief

Mysterieuze Bitcoin whales verplaatsen miljarden in BTC nu beursreserves meerjarige dieptepunten bereiken

cryptostheen 1 min lezen

On-chain data van Bitcoin toont de laatste tijd een toename van grote transacties van toonaangevende crypto exchanges naar onbekende wallets.

Vorige week bleek uit gegevens van WhaleAlert dat ongeveer 30.000 BTC was verplaatst van Coinbase Pro. De verplaatsing gebeurde in drie snelle transacties, elk voor een totaal van bijna 10.000 BTC.

Gisterenavond is meer dan 6000 BTC verplaatst van Coinbase, Binance en Kucoin naar niet-geïdentificeerde wallets. De stijgende trend in het aantal Bitcoin (BTC) whales is sinds begin deze maand duidelijk terug aanwezig.

Gegevens tonen aan dat de reserves op cryptobeurzen zijn blijven dalen in de afgelopen 2 maanden, waarbij het zich nu nog steeds op een meerjarig dieptepunt bevindt. Data van het analyseplatform CryptoQuant laat momenteel zien dat de reserves aangehouden door meer dan 21 exchanges op 2,312 miljoen BTC staan.

Aantal Bitcoin (BTC) op cryptobeurzen // Bron: Cryptoquant

De onbekende derde grootste whale die al een geruime tijd aan het accumuleren is, kocht deze maand opnieuw een totaal van meer dan 750 BTC met een waarde van ongeveer $30 miljoen, waardoor de totale holdings van het adres op 126.428 BTC met een waarde van ongeveer $5,2 miljard komen te staan.

Derde grootste Bitcoin (BTC) whale // Bron: Bitinfocharts

Met de beursreserves op meerjarige dieptepunten en de massale verplaatsing van BTC naar private wallets, duidt dit op een mogelijk onderliggend bullish sentiment in de markt op de lange termijn. Op korte termijn blijft de cryptomarkt echter onzeker. De prijs zit al een lange tijd vast tussen $34.000 en $46.000.

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.