31 mei 2022

Binance is nu een geregistreerde entiteit in Italië

's Werelds grootste cryptobeurs gaat zich nu ook vestigen in Italië. Binance is ondertussen gereguleerd om in Frankrijk te opereren en een licentie in Duitsland is in de maak.

Binance is een gereguleerde entiteit in Italië volgens een tweet van bedrijfsleider Changpeng Zhao. CZ onthulde het nieuws eerder aan meer dan 6 miljoen volgers via zijn geverifieerde account op Twitter en citeerde een officiële persverklaring van de Italiaanse toezichthouder Organismo Agenti E Mediatori (OAM).

Het bedrijf is de eerste grote cryptobeurs die zich in Italië vestigt en biedt zijn diensten aan als een virtual asset service provider (VASP) in de G7 natie na een succesvolle registratie bij de financiële toezichthouder van Italië.

Het handelsplatform van CZ trok zich eerder terug uit Italië en andere belangrijke regio's in Europa zoals Duitsland en Nederland nadat het te maken kreeg met een aanval van onderzoeken.

Binance mikt op licenties voor wereldwijde expansie

Sinds de jaarwisseling kondigde het bedrijf publiekelijk zijn intenties aan om een betere naleving van het lokaal beleid te bereiken als onderdeel van zijn uitbreiding naar Europese markten en het Midden-Oosten.

De cryptobeurs verzekerde zich eerder van een goedkeuring in Frankrijk. Het lanceerde daarnaast een enorm fonds van €100 miljoen om Franse makers en het groeiende web3 ecosysteem in het land te ondersteunen.

Tijdens de Finance FWD conferentie eerder in mei, onthulde CZ ook dat het bedrijf zijn ogen had gericht op het binnenhalen van een licentie in Duitsland als onderdeel van haar Europese inspanningen.

De gigant is momenteel ook sterk aanwezig in het Midden-Oosten met cryptolicenties uitgegeven door regelgevers in Abu Dhabi, Bahrein en Dubai. Waardoor Binance de eerste cryptocurrency exchange was die een (categorie 4) vergunning ontving van de centrale bank van Bahrein.

Voor het aanbreken van het weekend onthulde CZ ook een partnerschap tussen Binance Pay en JA Hotels.

Nog geen account op het handelsplatform van Binance? Klik hier om u aan te melden en ontvang levenslang 20% extra korting op handelskosten


Stijn van DCN

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox


Steun ons

Help ons volledig gratis
en advertentievrij te blijven
Doneer

BTC: bc1q6nt2u2u539kjgfn5hj8g9f8xk2hnwuudlrlnr9

Cryptocurrency news & learning platform
All Rights Reserved © 2020 - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram