x Oud archief

Time Magazine gaat cryptobetalingen voor digitale abonnementen accepteren

cryptostheen 1 min lezen

In samenwerking met Crypto.com, een toonaangevend digitaal valutaplatform, accepteert Time Magazine nu eenmalige cryptobetalingen voor zijn digitale abonnement van 18 maanden. Gebruikers die ervoor kiezen om met Crypto.org Coin (CRO) te betalen, ontvangen tot 10% contant geld terug op hun aankoop. Het digitale abonnement heeft een waarde van $49.

De optie om met cryptocurrency te betalen is momenteel alleen beschikbaar in de Verenigde Staten en Canada, met een wereldwijde uitrol gepland voor juli 2021.

Keith Grossman, president van Time Magazine, zei dat de samenwerking met Crypto.com verdere innovaties vertegenwoordigt waarmee zijn publicatie kan voortbouwen op de bestaande community van 2,3 miljoen abonnees.

Bharat Krish, chief technology officer van Time, beschreef cryptocurrency als betalingsmiddel als de “volgende fase in de voortdurende digitale transformatie van Time en is het nieuwste voorbeeld van hoe Time nieuwe technologieën omarmt om innovatieve producten en aanbiedingen te bouwen voor alle leden van onze community.”

Time Magazine heeft dit jaar snel digitale middelen omarmd, nadat het pas onlangs drie non-fungible tokencovers heeft geveild op basis van het nu beroemde “Is God Dead?”-ontwerp van 8 april 1966. Voor de cover van 5 april 2021 vroeg Time: “Is Fiat Dead?” met betrekking tot door de staat gesteunde papieren valuta’s. Daarnaast nam het bedrijf de beslissing om Bitcoin, betaald door Grayscale, op zijn balans te houden.

Crypto.com is een bekend voorstander van betalingen in digitale valuta, waardoor gebruikers aanzienlijke kortingen krijgen voor betalingen met zijn eigen CRO token. Het bedrijf heeft ook een reeks prepaid Visa-kaarten gelanceerd die gebruikers belonen met cashback-beloningen die worden betaald met het CRO token.

Time Magazine, het populaire Amerikaanse opinieblad die voor het eerst werd uitgegeven in 1923, accepteert nu cryptocurrencies als een vorm van betaling, en geeft ons nog een extra overtuigend signaal dat de acceptatie van digitale activa toeneemt.


[mcrypto id=”8342″]

Eenvoudig cryptocurrencies kopen in België of Nederland kan met Bancontact, iDEAL, creditcard of via SEPA banktransfer bij een online handelsplatform. Bij dezelfde website kunt u deze dan ook terug verkopen en/of verhandelen. Lees meer.

19/04/2021 – 16u15
Stijn van DCN

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.