Web3 / Alts

Binance Academy introduceert baanbrekende web3 cursussen aan vooraanstaande Europese universiteiten

Met de stijgende belangstelling voor cryptocurrencies en blockchain overbrugt Binance Academy, de educatieve tak van de toonaangevende cryptobeurs, de kenniskloof door universitair geaccrediteerde cursussen te lanceren in prestigieuze Europese instellingen.
cryptostheen 1 min lezen
Binance Academy introduceert baanbrekende web3 cursussen aan vooraanstaande Europese universiteiten
Binance Academy introduceert baanbrekende web3 cursussen aan vooraanstaande Europese universiteiten

Binance Academy heeft op 16 april een belangrijke stap gezet in het onderwijs op het gebied van cryptocurrency en onthulde cursussen met universitaire accreditatie aan gerenommeerde Europese onderwijsinstellingen. Deze cursussen verdiepen zich in de complexe wereld van de crypto-industrie, blockchaintechnologie en virtuele activa.

Onder de vooraanstaande universiteiten die deze baanbrekende cursussen omarmen zijn de Prague University of Economics and Business (VŠE), het European Business Institute (EBI) in Luxemburg en ESCP Business Schools met campussen verspreid over Europa, waaronder Madrid, Spanje, en Turijn, Italië.

In de voorhoede zal de Prague University of Economics and Business (VŠE) de vierweekse cursus 'Digital Assets and Blockchain Industry' organiseren, waarbij studenten worden ondergedompeld in de evolutie van Bitcoin, het traject van de crypto-industrie en de transformerende impact van cryptoactiva op conventionele financiële systemen.

Ondertussen zal het European Business Institute (EBI) in Luxemburg de cursus 'Blockchain and P2P Fundamentals' aanbieden, die zeven weken duurt en diverse toepassingen van blockchain omvat, variërend van cryptomining tot smart contracts, grensoverschrijdende betalingen, gezondheidszorg en supply chain management.

Daarnaast biedt ESCP Business School de cursus 'Blockchain Mastery: From Fundamentals to Advanced Corporate Solutions' een vier weken durend programma dat een uitgebreid inzicht biedt in het zich ontwikkelende cryptolandschap, gedecentraliseerde financiën (DeFi) en de gevolgen daarvan voor zowel ondernemingen als investeerders.

Yi He, medeoprichter van het cryptohandelsplatform, toonde zich enthousiast en onderstreepte het belang van partnerschappen met vooraanstaande Europese universiteiten om onderwijs over web3 technologieën te bevorderen. Ze benadrukte de cruciale rol van het onderwijs in het bevorderen van adoptie en het creëren van kansen in een snel evoluerend economisch landschap.

Wat betreft betaalbaarheid, voor inschrijving voor deze cursussen is 10 USDT nodig, met een promotieprijs van 4 USDT. Na afronding ontvangen studenten een gezamenlijk certificaat van hun respectievelijke universiteit en Binance Academy, waarmee de weg wordt vrijgemaakt voor interessante carrièremogelijkheden in het web3 wereldje.

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.