Bitcoin

Brave Wallet introduceert Native SegWit Bitcoin functie, met preview voor BRC-20 en Ordinals ondersteuning

Ervaar verbeterde compatibiliteit met een breder scala aan Bitcoin adressen nu Brave Wallet hun nieuwste aanbod onthult.
cryptostheen 1 min lezen
Brave Wallet introduceert Native SegWit Bitcoin functie, met preview voor BRC-20 en Ordinals ondersteuning
Brave Wallet introduceert Native SegWit Bitcoin functie, met preview voor BRC-20 en Ordinals ondersteuning

De nieuwste update van Brave Browser (versie 1.63) introduceert een belangrijke verbetering: gebruikers kunnen nu moeiteloos Native SegWit Bitcoin accounts aanmaken en beheren, zoals aangekondigd door het bedrijf. Vooruitkijkend bereidt het team van Brave zich voor op de onthulling van ondersteuning voor BRC-20 tokens en Ordinals later dit jaar. Het team van Brave merkte op:

"Later dit jaar zullen we ondersteuning toevoegen voor meer Bitcoin accounttypes, waardoor gebruikers BRC-20 tokens en Ordinals kunnen opslaan in Brave Wallet - en al deze functies beschikbaar maken op alle desktop en mobiele versies van Brave."

Brave benadrukt de veerkracht van bitcoin te midden van uitdagingen sinds de oprichting, en vestigt zichzelf als een robuuste beleggingscategorie. Het recente groene licht voor verschillende spot bitcoin exchange-traded funds in de VS duidt op toenemende institutionele interesse en adoptie.

Naarmate non-fungible tokens en gedecentraliseerde financiën aan belang winnen, reikt het nut van bitcoin bovendien verder dan zijn oorspronkelijke rol als peer-to-peer betaalmethode en opslagplaats van waarde.

Het nieuwste aanbod van Brave biedt gebruikers lagere transactiekosten en verbeterde foutdetectie in vergelijking met andere Bitcoin accounttypes. Brave Wallet ondersteunt nu naadloos het verzenden en ontvangen van transacties van alle Bitcoin adrestypes, inclusief Legacy, Nested SegWit, de nieuw toegevoegde Native SegWit en Taproot.

James Mudgett, VP Web3 Products bij Brave, schetste het doel achter de uitbreiding van de functies door te zeggen:

"Ons doel met Brave Wallet is om de meest veilige en privacy-bewuste software wallet voor dagelijks gebruik aan te bieden. Terwijl het Bitcoin ecosysteem zich uitbreidt met nieuwe apps en diensten, zal Brave Wallet er zijn om veiligheid en privacy voorop te stellen, om te helpen de bezittingen van gebruikers veilig te houden."

Na de lancering van Native SegWit Bitcoin accounts, omvat de roadmap van Brave de integratie van afgeschermde Zcash transacties in Brave Wallet, in samenwerking met Zcash en de Filecoin Foundation, zoals beschreven in de aankondiging.

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.