Web3 / Alts

BUIDL fonds van BlackRock maakt onmiddellijke uitwisseling van USDC voor getokeniseerde traditionele activa mogelijk

Circle introduceert een baanbrekende functie waarmee beleggers in het BlackRock BUIDL fonds naadloos getokeniseerde activa kunnen ruilen voor USDC.
cryptostheen 1 min lezen
BUIDL fonds van BlackRock maakt onmiddellijke uitwisseling van USDC voor getokeniseerde traditionele activa mogelijk
BUIDL fonds van BlackRock maakt onmiddellijke uitwisseling van USDC voor getokeniseerde traditionele activa mogelijk

Circle heeft een baanbrekende functie onthuld voor beleggers in het BlackRock USD Institutional Digital Liquidity Fund (BUIDL), waarmee financiële transacties opnieuw worden gedefinieerd. Nu kunnen beleggers moeiteloos hun getokeniseerde traditionele activa omzetten in USDC, wat een belangrijke stap betekent in de richting van efficiëntie en transparantie in vermogensbeheer.

Jeremy Allaire, CEO van Circle, noemde deze innovatie een cruciaal moment in de evolutie van getokeniseerde activa. Allaire benadrukte het transformerende potentieel van deze vooruitgang:

"Tokenisatie van real-world assets (RWA's) is een snel opkomende productcategorie."

De integratie van USDC in het BUIDL fonds versnelt niet alleen de transactiesnelheid, maar stroomlijnt ook de processen, waardoor de kosten tot een minimum worden beperkt en barrières voor beleggers worden weggenomen. Allaire onderstreept de fundamentele voordelen van op blockchain gebaseerde transacties:

"USDC stelt beleggers in staat om met snelheid uit tokenized assets te bewegen, waardoor kosten worden verlaagd en frictie wordt weggenomen. We zijn verheugd om deze functionaliteit te kunnen bieden aan BUIDL beleggers en de belangrijkste voordelen van blockchaintransacties via USDC beschikbaar te kunnen stellen aan beleggers."

De oprichting van BUIDL getuigt van de groeiende synergie tussen blockchaintechnologie en traditionele financiën en biedt een blik in een toekomst waarin digitale en reële activa naadloos naast elkaar bestaan. Dit innovatieve fonds onderstreept de cruciale rol die blockchain speelt bij het hervormen van het financiële landschap.

Met de nieuwste smart contractfunctie van Circle wordt het moeiteloos omwisselen van BUIDL aandelen voor USDC op de secundaire markt mogelijk, waardoor beleggers een nieuwe flexibiliteit en controle over hun vermogen krijgen. De betrouwbaarheid en transparantie van USDC verstevigen de positie als favoriete digitale valuta voor investeerders die op zoek zijn naar stabiliteit.

Deze mijlpaal bevordert niet alleen de evolutie van digitale financiën, maar betekent ook een verschuiving naar een meer inclusief en toegankelijk financieel ecosysteem. Door naadloze uitwisseling van activa mogelijk te maken, maken BlackRock en Circle de weg vrij voor een toekomst waarin financiële transacties grenzeloos, efficiënt en eerlijk zijn.

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.