Web3 / Alts

De totale vergrendelde waarde van de DeFi sector schiet omhoog met 45% in februari

Februari zag een verbazingwekkende stijging in de totale vergrendelde waarde (TVL) binnen de gedecentraliseerde financiële (DeFi) sector, zoals gerapporteerd door DappRadar, een prominent analyseplatform.
cryptostheen 1 min lezen
De totale vergrendelde waarde van de DeFi sector schiet omhoog met 45% in februari
De totale vergrendelde waarde van de DeFi sector schiet omhoog met 45% in februari

Volgens de laatste maandelijkse analyse van DappRadar heeft de DeFi sector een indrukwekkende stijging van 45% meegemaakt in zijn gecombineerde TVL, waarmee in februari een duizelingwekkende $159 miljard werd bereikt. Deze stijging markeert het hoogste geregistreerde TVL niveau in de sector sinds mei 2022.

TVL, een cruciale metriek, geeft de hoeveelheid kapitaal aan dat is gestort binnen de smart contracts van een protocol, wat waardevolle inzichten geeft in de algehele gezondheid van het cryptocurrency ecosysteem.

Ondanks deze opmerkelijke groei suggereert DappRadar dat de crypto-industrie zich nog in de beginfase van de huidige bull run bevindt. Traditionele indicatoren die duiden op een marktpiek, zoals Coinbase die de hitlijsten op de Apple AppStore domineert, opvallende crypto gerelateerde advertenties tijdens evenementen of wijdverspreide retail FOMO, moeten zich nog manifesteren.

Te midden van deze speculatieve aspecten houden de kerntechnologieën en -oplossingen van DeFi echter een enorme belofte in, met het potentieel om onze financiële systemen fundamenteel te transformeren. De verwachtingen rond de toekomstige ontwikkelingen in de sector van DeFi blijven hoog, aangezien deze sector baanbrekende oplossingen blijft bieden voor bestaande financiële uitdagingen.

In tegenstelling tot de opmerkelijke groei van DeFi, kende de sector van de non-fungible tokens (NFT) een ander verloop in februari. Het maandelijkse handelsvolume van NFT's bedroeg $1,32 miljard, een daling van 14% ten opzichte van januari.

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.