Web3 / Alts

Easy Crypto introduceert NZDD stablecoin en multi-crypto wallet in Nieuw-Zeeland

Easy Crypto, in samenwerking met Labrys, onthult NZDD, een stablecoin gekoppeld aan de Nieuw-Zeelandse dollar, gereguleerd door de Financial Markets Authority. Oorspronkelijk gelanceerd op de Ethereum blockchain, legt NZDD de basis voor toekomstige uitbreidingen.
cryptostheen 1 min lezen
Easy Crypto introduceert NZDD stablecoin en multi-crypto wallet in Nieuw-Zeeland
Easy Crypto introduceert NZDD stablecoin en multi-crypto wallet in Nieuw-Zeeland

In een baanbrekende stap voor het cryptolandschap van Nieuw-Zeeland heeft Easy Crypto, in samenwerking met Labrys, NZDD onthuld, een baanbrekende stablecoin gekoppeld aan de Nieuw-Zeelandse dollar. Deze ontwikkeling markeert een significante sprong naar de samensmelting van conventionele financiën met digitale valuta binnen de regio.

NZDD streeft ernaar de stabiliteit en betrouwbaarheid van de Nieuw-Zeelandse dollar te combineren met de geavanceerde mogelijkheden van blockchaintechnologie. Onder toezicht van de Financial Markets Authority van Nieuw-Zeeland biedt NZDD een betrouwbare optie voor degenen die zich wagen aan de wereld van digitale valuta. In eerste instantie gelanceerd op de Ethereum blockchain, zijn er strategische plannen voor uitbreiding naar andere platforms zoals Polygon en Arbitrum.

Eén geïntegreerde oplossing voor het beheer van cryptocurrencies

Naast de introductie van NZDD heeft Easy Crypto ook een veelzijdige multicurrency self-custody wallet onthuld. Ontworpen om het beheer van digitale activa te vereenvoudigen, biedt deze wallet gebruikers het gemak van het samenbrengen van verschillende cryptocurrencies op één veilige locatie. Met onbeperkte sub-wallets en compatibiliteit met meerdere blockchains, verbetert het de gebruikerservaring door ondersteuning te bieden voor een diverse reeks munten.

Janine Grainger, medeoprichter en CEO van Easy Crypto, benadrukt het gebruiksvriendelijke ontwerp en de robuuste beveiligingsfuncties van de wallet. Met geavanceerde beveiligingsmaatregelen zoals multi-party computation (MPC) voor sleutelherstel vergemakkelijkt de wallet de import en het beheer van meerdere accounts, waardoor transacties met meer dan 50 populaire cryptocurrencies worden gestroomlijnd.

Uitdagingen voor de adoptie van cryptocurrencies aanpakken

De introductie van NZDD en de innovatieve wallet is een reactie op de uitdagingen waarmee potentiële cryptogebruikers in Nieuw-Zeeland worden geconfronteerd. Met slechts 10% van de bevolking die momenteel digitale activa bezit, zijn de voornaamste obstakels volatiliteit en complexiteit. NZDD streeft ernaar deze zorgen te verlichten door een stabiele en gebruiksvriendelijke toegangspoort te bieden tot de wereld van digitale financiën.

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.