Web3 / Alts

Telegram revolutioneert USDT overdrachten met wachtwoordbeveiliging en NFT integratie

Telegram heeft een nieuwe standaard gezet voor zijn 900 miljoen gebruikers door USDT overdrachten naadloos te integreren en geavanceerde beveiligingsmaatregelen te introduceren op The Open Network (TON).
cryptostheen 2 min lezen
Telegram revolutioneert USDT overdrachten met wachtwoordbeveiliging en NFT integratie
Telegram revolutioneert USDT overdrachten met wachtwoordbeveiliging en NFT integratie

Telegram biedt haar uitgebreide gebruikersbestand naadloze financiële mogelijkheden en heeft 's werelds toonaangevende stablecoin, USDT, geïntegreerd in haar platform via The Open Network. Deze baanbrekende stap elimineert het gedoe van externe platforms en biedt gebruikers het gemak van het verzenden van USDT rechtstreeks binnen Telegram.

De dagen van zorgen maken over transactiekosten zijn voorbij. Telegram heeft USDT transfers volledig gratis gemaakt, zowel binnen het platform als naar externe TON wallets, tot juni 2024. Dit betekent dat gebruikers wereldwijd geld kunnen overmaken zonder extra kosten, wat nieuwe mogelijkheden biedt voor grensoverschrijdende transacties.

Veiligheid staat voorop bij Telegram. Met de op handen zijnde introductie van een wachtwoordfunctie, zal elke transactie authenticatie vereisen, wat zorgt voor een betere bescherming van de bezittingen van gebruikers. Bovendien zorgt Telegram voor de veiligheid van dit wachtwoord door deze te versleutelen en lokaal op te slaan op het apparaat van de gebruiker, naadloos geïntegreerd met Face ID en Touch ID voor extra gemak en gemoedsrust.

In een stap naar het vereenvoudigen van transacties van digitale activa, stelt Telegram gebruikers nu in staat om tokens en NFT's moeiteloos te verzenden. Via TON Space kunnen gebruikers deze activa naar elk contact verzenden zonder ingewikkelde blockchainadressen of externe toepassingen, waardoor de gebruikerservaring verder wordt gestroomlijnd.

Tijdens het recente TOKEN2049 evenement in Dubai onthulden sleutelfiguren zoals Pavel Durov van Telegram, Paolo Ardoino van Tether en Andrew Rogozov van de TON Foundation de integratie van USDT op TON, waarmee een nieuw tijdperk in peer-to-peer betalingen werd ingeluid. Deze integratie maakt onmiddellijke en kostenloze USDT overdrachten tussen gebruikers mogelijk, rechtstreeks via de berichteninterface van Telegram.

USDT wordt één-op-één ondersteund door de USD en ondersteund door de reserves van Tether, en onderscheidt zich door zijn stabiliteit te midden van de volatiliteit van andere cryptocurrencies. Met de integratie in TON wil USDT dagelijkse transacties en grensoverschrijdende betalingen vereenvoudigen en een superieur alternatief bieden voor traditionele financiële systemen.

In de toekomst zijn Telegram en TON van plan om volledig geïntegreerde on-ramps te introduceren voor de belangrijkste fiatvaluta's, samen met off-ramps die gebruikers in staat stellen om geld direct op te nemen op bankrekeningen of kaarten. Deze strategische visie onderstreept hun inzet om USDT op TON de go-to oplossing te maken voor snelle, betaalbare en toegankelijke grensoverschrijdende betalingen.

Om het gebruik te stimuleren heeft de TON Foundation een aanzienlijke 11 miljoen Toncoin toegewezen, waarmee liquiditeitsverhogingen mogelijk worden en gebruikers die deelnemen aan de Earn campagne van de wallet beloond worden met USDT. Bovendien blijven opnames naar TON van ondersteunende cryptobeurzen gratis tot juni 2024, wat gebruikers aanmoedigt om dit transformerend financiële ecosysteem te omarmen.

Telegram benadrukt echter de tijdsgevoelige aard van deze incentives en dringt er bij gebruikers op aan om de kans te grijpen en snel transacties uit te voeren. Naast het vergemakkelijken van financiële transacties, vertegenwoordigt deze integratie een belangrijke stap in de richting van mainstream adoptie van cryptocurrencies, door ze naadloos te integreren in het dagelijks leven via vertrouwde platforms zoals Telegram.

Door miljoenen mensen te verwelkomen in het rijk van web3, willen Telegram en The Open Network de manier waarop mensen omgaan met digitale activa herdefiniëren. Ze willen het louter investeren overstijgen en integrale tools worden voor het efficiënt en moeiteloos beheren van financiën.

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.