Ethereum

BlackRock CEO Larry Fink verhoogt de verwachtingen voor Ethereum Spot ETF's

De steun van Larry Fink verbetert de vooruitzichten voor Ethereum (ETH) ETF's.
cryptostheen 1 min lezen
BlackRock CEO Larry Fink verhoogt de verwachtingen voor Ethereum Spot ETF's
BlackRock CEO Larry Fink verhoogt de verwachtingen voor Ethereum Spot ETF's

Larry Fink, de CEO van BlackRock, heeft publiekelijk het potentieel erkend van exchange-traded funds (ETF's) op basis van Ethereum (ETH). In een interview met CNBC sprak Fink zijn geloof uit in de waarde van een ETF op basis van ether.

BlackRock, 's werelds grootste vermogensbeheerder met $10 biljoen aan beheerd vermogen, erkent het belang van ether ETF's. Deze fondsen bieden beleggers de mogelijkheid om aandelen te verhandelen die ETH vertegenwoordigen op traditionele aandelenbeurzen, en vormen zo een cruciale schakel tussen traditionele financiën en de snel evoluerende wereld van cryptocurrencies.

Na de recente goedkeuring van 11 aanvragen voor een spot bitcoin ETF door de U.S. Securities and Exchange Commission (SEC), waaronder de BlackRock iShares Bitcoin ETF, markeerde deze week het debuut van de eerste spot bitcoin ETF's op Amerikaanse beurzen. Waarnemers in de markt speculeren dat ether ETF's de volgende financiële producten zouden kunnen zijn die hun weg vinden naar de Amerikaanse markten, gezien de officiële aanvraag van BlackRock die afgelopen november werd ingediend.

BlackRock heeft een uitstekende staat van dienst als het gaat om het verkrijgen van goedkeuring bij het aanvragen van ETF's bij de SEC. De recente triomf van de aanvraag voor een bitcoin ETF is een zeldzame uitzondering in een verder bijna vlekkeloze geschiedenis van succes.

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.