Bitcoin

Robinhood voegt alle 11 spot bitcoin ETF's toe aan handelsplatform

Robinhood heeft onlangs spot bitcoin exchange-traded funds (ETF's) geïntroduceerd voor gebruikers met zowel pensioen als brokerage accounts, volgens een officiële aankondiging van de investeringsapp.
cryptostheen 1 min lezen
Robinhood voegt alle 11 spot bitcoin ETF's toe aan handelsplatform
Robinhood voegt alle 11 spot bitcoin ETF's toe aan handelsplatform

In een recente verklaring onthulde de Amerikaanse investeringsapp Robinhood dat het nu toegang biedt tot alle 11 spot bitcoin ETF's voor klanten met pensioen- en brokerrekeningen. Johann Kerbrat, de general manager van Robinhood Crypto, sprak de overtuiging uit dat cryptocurrency het toekomstige financiële landschap vertegenwoordigt en dat de toegenomen beschikbaarheid van bitcoin via ETF's een positieve ontwikkeling is voor de industrie.

Vlad Tenev, de CEO van het investeringsplatform, noemde de recente goedkeuring van de Securities and Exchange Commission een belangrijke mijlpaal. Hij benadrukte dat deze goedkeuring de mogelijkheden voor risicobeheer verbetert voor klanten die te maken hebben met beleggingen in cryptocurrencies.

Daarentegen kondigde Vanguard op donderdag aan dat gebruikers met brokerage accounts de ETF's niet zouden kunnen kopen. Het bedrijf rechtvaardigde deze beslissing door de ETF's te categoriseren als "zeer speculatief", "ongereguleerd" en niet consistent met de langetermijnbeleggingsfilosofie van Vanguard.

De 11 spot bitcoin ETF's die woensdag werden goedgekeurd omvatten aanbiedingen van Bitwise, Grayscale, Hashdex, BlackRock, Valkyrie, BZX, Invesco, VanEck, WisdomTree, Fidelity en Franklin Templeton.

Eind november 2023 had Robinhood een beheerd vermogen van $94,4 miljard.

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.