Web3 / Alts

Vitalik Buterin steunt Railgun: DeFi's nieuwe stap in privacybescherming

Medeoprichter Vitalik Buterin van Ethereum is voorstander van Railgun, een DeFi protocol dat de anonimiteit van cryptocurrency transacties verbetert.
cryptostheen 1 min lezen
Vitalik Buterin steunt Railgun: DeFi's nieuwe stap in privacybescherming
Vitalik Buterin steunt Railgun: DeFi's nieuwe stap in privacybescherming

Vitalik Buterin, het visionaire brein achter Ethereum, heeft publiekelijk zijn steun toegezegd aan Railgun, een DeFi protocol toegewijd aan het verbeteren van anonimiteit binnen cryptocurrency transacties.

De kernmissie van Railgun resoneert met Buterins pleidooi voor privacy en veiligheid binnen de cryptoruimte. Het protocol heeft de aandacht getrokken voor zijn bedrevenheid in het beschermen van de privacy van gebruikers met behoud van robuuste beveiligingsmaatregelen. Buterins steun heeft de waarde van het token van Railgun doen stijgen, wat de erkenning van het belang ervan door de markt weerspiegelt.

In een opmerkelijke transactie gebruikte Buterin onlangs Railgun voor een overdracht van 100 ether ter waarde van ongeveer $325.000, wat zijn vertrouwen in de effectiviteit van het protocol verder benadrukt.

Buterin benadrukte zijn standpunt over privacy:

"Privacy is normaal."

Hij prees Railgun voor zijn baanbrekende privacy pooltechnologie, een functie die de veiligheid versterkt door kwaadwillende entiteiten de toegang tot de pool te ontzeggen zonder de privacy van de deelnemers in gevaar te brengen.

De steun van Buterin komt midden in een verscherpt regelgevend onderzoek naar privacy-georiënteerde tools binnen de crypto-industrie. Recente opmerkingen van de Amerikaanse onderminister van financiën onderstrepen het potentiële misbruik van privacyverbeterende technologieën door illegale actoren. Bijgevolg hebben grote beurzen zoals Binance en OKX maatregelen genomen om dergelijke activa van de lijst te schrappen, in overeenstemming met de evoluerende regelgevende normen.

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.