Web3 / Alts

Dogecoin Foundation introduceert GigaWallet v1.0 om DOGE adoptie te stimuleren door middel van betalingen

De Dogecoin GigaWallet v1.0 wordt geïntroduceerd om de DOGE integratie voor online bedrijven te transformeren en biedt een unieke back-end oplossing die verschilt van standaard op gebruikers gebaseerde wallets.
cryptostheen 1 min lezen
Dogecoin Foundation introduceert GigaWallet v1.0 om DOGE adoptie te stimuleren door middel van betalingen
Dogecoin Foundation introduceert GigaWallet v1.0 om DOGE adoptie te stimuleren door middel van betalingen

In een poging om Dogecoin (DOGE) naar een wijdverspreide adoptie te brengen, heeft de Dogecoin Foundation zijn nieuwste innovatie onthuld: Dogecoin GigaWallet v1.0. In tegenstelling tot conventionele op gebruikers gerichte wallets zoals MetaMask of Trust Wallet, is de GigaWallet een back-end service die strategisch ontworpen is om online bedrijven een probleemloze integratie Application Programming Interface (API) te bieden.

Deze baanbrekende ontwikkeling markeert een cruciaal moment voor DOGE liefhebbers, omdat het voor bedrijven in verschillende sectoren, waaronder online detailhandel, sociale mediaplatforms en cryptocurrency exchanges, mogelijkheden biedt om Dogecoin betalingen naadloos in hun activiteiten op te nemen.

De GigaWallet documentatie legt uit:

"Het doel van de GigaWallet is om de snelle invoering van Dogecoin als betalingsoptie te bevorderen, door de complexiteit en het risico van het integreren van Dogecoin betalingen in het bedrijfsleven weg te nemen."

Ontwikkeld door RaffeInGame, een Australische ontwikkelaar bekend als @RaffeCat op het X platform, staat de Dogecoin GigaWallet v1.0 als een bewijs van de gezamenlijke inspanningen binnen de Dogecoin community. Gebruikers wordt echter afgeraden om de GigaWallet te gebruiken als hun primaire opslagoplossing voor DOGE.

Samenvallend met deze onthulling is de aankondiging dat het X platform, gesteund door Elon Musk, in aanmerking komt als betaalplatform in 22 Amerikaanse staten. Elon Musk, een uitgesproken voorstander van Dogecoin, heeft meerdere keren gezinspeeld op de integratie van DOGE als betaalmethode in zijn ondernemingen, waaronder SpaceX (Starlink), Tesla en het X platform.

Met de integratie van Dogecoin GigaWallet v1.0, heeft het X platform nu de mogelijkheid om naadloos DOGE transacties te integreren, wat de weg vrijmaakt voor wijdverspreide adoptie van Dogecoin als een betrouwbare en kosteneffectieve betaaloplossing.

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.