Bitcoin

MicroStrategy koopt opnieuw bitcoin: Voegt 3.000 BTC toe, totale bezittingen nu goed voor $10 miljard

De recente aankoop door MicroStrategy van 3.000 BTC katapulteert zijn totale bezit naar $10 miljard, met een opmerkelijke $4 miljard aan ongerealiseerde winsten.
cryptostheen 1 min lezen
MicroStrategy koopt opnieuw bitcoin: Voegt 3.000 BTC toe, totale bezittingen nu goed voor $10 miljard
MicroStrategy koopt opnieuw bitcoin: Voegt 3.000 BTC toe, totale bezittingen nu goed voor $10 miljard

MicroStrategy (MSTR), het belangrijkste bedrijf die bitcoin bezit, heeft zijn cryptoportefeuille uitgebreid met een belangrijke aankoop van 3.000 BTC voor $155 miljoen. Door deze aankoop, die werd afgerond tussen 15 en 25 februari, stijgt het totale bezit van het bedrijf naar een indrukwekkende 193.000 munten.

Volgens een officiële aangifte bij de Securities and Exchange Commission (SEC) werden deze nieuwe aankopen gedaan tegen een gemiddelde prijs van $51.813 per BTC. Michael Saylor, de Executive Chairman van MicroStrategy, bevestigde via X dat de bezittingen in bitcoin van het bedrijf nu 193.000 munten telt, verworven voor een totaal van $6,09 miljard. Dit vertaalt zich in een gemiddelde aankoopkost van $31.544 per BTC.

Gezien de huidige marktwaarde van bitcoin op $54.500 per munt, heeft MicroStrategy een ongerealiseerde winst van ongeveer $4 miljard.

Na deze aankondiging hebben MSTR aandelen een opmerkelijke stijging doorgemaakt, met meer dan 15% sinds maandagochtend. Dit stijgende momentum onderstreept het vertrouwen van de markt in de strategische benadering van MicroStrategy in zijn bitcoin investeringsstrategie en zijn potentieel voor groei op de lange termijn.

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.