Bitcoin

Reddit waagt zich aan crypto en koopt bitcoin en ether

De intrede van Reddit in cryptocurrencies is een belangrijke stap op weg naar zijn beursnotering en weerspiegelt een bredere trend onder techbedrijven die het potentieel van crypto onderzoeken.
cryptostheen 1 min lezen
Reddit waagt zich aan crypto en koopt bitcoin en ether
Reddit waagt zich aan crypto en koopt bitcoin en ether

Reddit heeft een gedurfde stap gezet op weg naar een beursnotering (IPO) door een S-1 aanvraag in te dienen bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission. In deze aanvraag onthulde de sociale mediagigant zijn stappen in de wereld van cryptocurrencies, met name bitcoin (BTC) en ether (ETH), naast de aankoop van Polygon (MATIC).

De S-1 aanvraag onthulde de strategische investering van Reddit van overtollige kasreserves in bitcoin en ether, met nadruk op een extra aankoop van ether en MATIC als vormen van betaling voor transacties van specifieke virtuele goederen. Reddit verduidelijkte echter dat deze investeringen niet significant bijdroegen aan de financiële status tijdens de periodes die in de IPO documentatie worden vermeld.

Reddit benadrukte de bescheidenheid van deze avonturen in cryptocurrencies binnen de context van hun bredere activiteiten:

"De nettoboekwaarde van onze cryptocurrencies, die voornamelijk bestond uit bitcoin en ether, evenals alle aan cryptocurrency gerelateerde activiteiten, was onbelangrijk voor de gepresenteerde periodes."

Deze investeringen sluiten aan bij de visie van Reddit om blockchaintechnologie te integreren in hun operationele kader, waardoor nieuwe betalingsmogelijkheden voor transacties met virtuele goederen mogelijk worden.

Ondanks uitdagingen op het gebied van regelgeving heeft de raad van bestuur van Reddit groen licht gegeven voor investeringen in bitcoin, ether en mogelijk andere cryptocurrencies die niet geclassificeerd worden als effecten. Bij het afsluiten van 2023 waren de investeringen van Reddit voornamelijk beperkt tot bitcoin en ether. Bovendien gaat het gebruik van cryptocurrencies door het bedrijf verder dan schatkistreserves: de product en engineering teams gebruiken deze digitale activa voor gespecialiseerde toepassingen.

In de toekomst is Reddit klaar om zijn debuut te maken op de New York Stock Exchange onder het tickersymbool RDDT, waarmee het bedrijf zijn dubbele toewijding aan traditionele financiën en het ontluikende cryptolandschap onderstreept.

Delen
Meer van Dutch Crypto News

Crypto Nieuws Vlaanderen, België & Nederland

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief in uw mailbox.

Geweldig! Je hebt je succesvol aangemeld.

Welkom terug! U bent succesvol aangemeld.

U bent succesvol ingeschreven op Dutch Crypto News.

Succes! Controleer uw e-mail voor de magische link om in te loggen.

Succes! Uw factureringsgegevens zijn bijgewerkt.

Uw facturering is niet bijgewerkt.